32 Habitatges a la badia del Vallès

Concurs per a 32 Habitatges a la badia del Vallès. 2007
L’edifici es concep com un únic bloc generant una plaça al davant que agrupa l’espai resultant per a zona verda pública a nivell de carrer. Dues circulacions paral.leles amb suau pendent connecten a través dels espais verds els dos nivells i el verd públic es desmembra al límit on els nivells s’aproximen. Amb el trencament del pla de l’àmbit públic els cotxes es fonen amb els arbres. La volumetria del bloc es projecta en una L i s’articula a través de les circulacions horitzontals i verticals amb un prisma allargat. La façana toca a terra a la plaça i es desenganxa al darrera. El color i la modulació reforcen aquesta idea que es dinamitza amb la presència dels balcons intercalats amb ritmes desiguals, generant contrastos de llum i ombres.